Cercetasii Bistriteni

Gata oricand!

Cine sunt și ce fac cercetașii?

Aceasta este întrebarea care ne este adresată cel mai des. Putem răspunde într-o mare varietate de forme dar unul este simplu și edificator: ”Noi creăm experiențe memorabile!” –  Mr. João Gonçalves, Președinte Organizația Mondială a Mișcării Scout.

Prin urmare suntem interesați să aducem în viața copiilor și tinerilor ”experiențe memorabile”, experiențe care să contribuie la dezvoltarea lor atât pe plan fizic, intelectual, emoțial, social și spiritual cât și al dezvoltarii caracterului.

Ultimele proiecte

Testimoniale

Daniela Cătinean

Cercetastia m-a ajutat sa ma dezvolt din toate punctele de vedere. M-a ajutat sa devin mai sociabilă, mai curajoasa si sa imi descopar noi talente. Cu ajutorul ei mi-am creat o a doua familie plina de oameni minunati, cu care sper ca voi tine legatura mult timp de acum inainte.

Cristina

Sa apartii grupului de cercetasi Bistriteni inseamna sa traiesti in spiritul cercetasesc. Inseamna sa cauti un loc într-o organizatie si sa gasesti o familie; sa te astepti sa oferi, cand defapt, sa primesti; sa inveti sa vezi oportunitatea din provocare.Si toate astea si mai mult, doar într-o clipa.

Bucurie

Bucurie, dezvoltare, comunicare, simt civic, responsabilitate, aventura, recunostiinta, munca in echipa. Bun venit in familia cercetasilor bistriteni. Vio

Blog