Proiectul BioArt, scop și obiective

Scop

  • Valorificarea potențialului voluntarilor cu privire la capacitatea acestora de a-și descoperi, perfecționa și dezvolta competențele și abilitățile de organizare si desfasurare a unor activități de educație ecologică, de împrietenire și respect al mediului și, în egală măsură, de valorificare și reutilizare a resurselor existente și a energiei eco (promovarea mersului pe jos și a mersului pe bicicletă).

Obiectiv general

  • Informarea si constientizarea importantei educației ecologice, a importanței colectării selective a deșeurilor, a activităților de protecție a malurilor râului Bistrița, implementarea ideii de dezvoltare durabilă în cadrul comunității bistrițene.

Obiective specifice 

  1. Informarea populației din Municipiul Bistrița cu privire la importanța utilizării sistemului de colectare selectivă a deșeurilor;
  2. Protecția și ecologizarea malurilor râului Bistrița pe o lungime de 1 km; Formarea unei atitudini pozitive si responsabile fata de mediul inconjurator prin exemple de bune practici privind protectia cursurilor de apa.
  3. Organizarea unei tabere tematice BioArt în care se promovează noțiuni de bază ale păstrării unui mediu curat și în care omul se dezvoltă în armonie cu natura.
  4. Promavarea mersului pe jos și a mersului pe bicicletă.

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.