BioArt expoziție

BioArt expoziție

În 22 august 2017, în Parcul Municipal Bistrița a avut loc prezentarea Proiectului BioArt, mai exact a lucrurilor confecționate în cadrul camp-ului din această vară.

Astfel, printre minunățiile făurite de cercetași cu mare plăcere și răbdare s-au numărat mascota, pietrele pictate, ,,amuletele” care i-au protejat pe cercetași de forțele răului din povestea camp-ului BioArt, căsuțele confecționate pentru păsărele, dar și păturicile pentru licurici cu ajutorul gherghefurilor.

Persoanele care au asistat la prezentarea proiectului au avut atât ocazia de a vedea tot ceea ce a însemnat proiectul, cât și oportunitatea de a participa la realizarea unor păturici noi la standul inaugurat special pentru această zi.

Ziua a fost definită de foarte multă bucurie și energie, astfel că cercetașii au umplut parcul cu jocuri, montat de corturi, multe cântece dar și momente emoționante precum o depunere de promisiune cercetășească și deci înmânarea, cu drag, unei noi eșarfe în cadrul Centrului Local ,,Oscar Skrabel” Bistrița.

De la mic la mare, au reușit să reconstruiască povestea proiectului în spațiul parcului și să-l umple de voie bună, dragoste și râsete, dar și de entuziasmul constant pentru noile aventuri ce îi vor aștepta.

,,Am fost foarte încântat de faptul că am văzut multă implicare din partea cercetașilor, mai ales la partea de montat de corturi și stand, dar și de faptul că toți copiii au fost foarte fericiți și dornici să se joace și să participe la activități. Aștept cu nerăbdare Festivalul Luminii din luna septembrie și bucuria copiiilor care va veni odată cu acesta.”-Szell Alexandru, lider lupișori

,,Pentru mine, ziua de 22 august a fost o experiență foarte faină! Copiii s-au simțit bine, iar toate jocurile au fost interesante și captivante, mai ales pentru cei mici. Aștept cu nerăbdare următoarea activitate!”-Moise Cezar, explorator

,,22 august: azi a fost o zi foarte faină din toate punctele de vedere. Nu am reușit să arătăm cu adevărat ceea ce am trăit noi toți, împreună, în cadrul proiectului : experiențe , zâmbete, dormit în cort, mâncare din ceaun, cântece lângă focul de tabară și drumeții pe ploaie. Am reușit însă să le arătăm bistrițenilor o mică parte din ceea ce înseamnă să fii cercetaș, o frântură din experiența trăită împreună, montând corturi în parc, organizând un atelier de gherghef și făcând ceea ce știm noi mai bine: jucându-ne.”-Cifor Ștefana, explorator

Mai multe imagini de la activitate găsiți aici

Comments are closed.